Recept och inspiration

Här finner du broschyrer och receptblad som du kan ge till dina patienter som är ordinerad special nutrition från Nutricia.

Recept med Nutilis Powder

I denna receptsamling presenteras enkla recept för dig som arbetar inom sjukvården där Nutilis Powder blandas med andra livsmedel för att uppnå önskad konsistens.

Nutricia Nutilis-recept

Recept med Nutrison Powder

En receptsamling för dig som är hälso- och sjukvårdspersonal och innehåller enkla inspirerande rätter gjorda med Nutrison Powder.

Nutricia Nutrison-recept

Recept med Fortini

En receptsamlingen innehåller årstidsanpassade enkla inspirerande rätter, tillbehör, godsaker och drycker gjorda med Fortinis olika smaker.
För fler recpet med Fortini hänvisar vi till Fortini.se

 

Nutricia Fortini-recept

Recept med Fortimel Compact Neutral

Denna receptbok är framtagen i första hand med tanke på patienter som har ett svårt att få i sig tillräckligt med energi och protein med vanlig mat och näringsdrycker. Recepten är avsedda att fungera som en inspirationskälla, med olika smakvariationer och typer av rätter.

Nutricia Fortimel recept

Recept med Neocate Syneo och Neocate LCP

Denna broschyr innehåller recept på Neocate Syneo och Neocate LCP. Neocate har en neutral smak och doft, och kan därför tillsättas till övrig mat utan påverkan på smaken.

 

Neocate Goda råd och recept Nutricia

Mjölkfria recept på andra språk

Våra hypoallergena mjölkersättningar och modersmjölkersättningar kan användas som ersättning för mjölk i matlagning och bakning. Våra mjölkfria recept är tänkta som en inspiration och för att göra det enkelt att variera måltiderna för barn med diagnostiserad komjölksallergi.

Receptbroschyren finns på svenska, polska, arabiska, bosniska, ryska, serbiska, spanska, turkiska, engelska och somaliska och kan laddas ned här samt på vår konsumentsida komjölksallergi.se

Nutricia recept pa olika sprak

Arabic/Arabiska

Ladda ned

Bosnian/Bosniska

Ladda ned

English/Engelska

Ladda ned

Polish/Polska

Ladda ned

Russian/Ryska

Ladda ned

Spanish/Spanska

Ladda ned

Somalian/Somaliska

Ladda ned

Serbian/Serbiska

Ladda ned

Svenska/Swedish

Ladda ned

Turkish/Turkiska

Ladda ned