Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Nutricia har en stark önskan att öka kunskapen om medicinsk näring bland sjukvårdpersonal. Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta här att du arbetar inom hälso-och sjukvården. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Anamix Infant – (MMA/PA)

Anamix Infant – (MMA/PA)

Modersmjölksersättning för spädbarn med metylmalonsyraemi och propionsyraemi. För kostbehandling av metylmalonsyraemi (MMA) och propionsyraemi (PA) hos spädbarn 0–1 år.

Produktfaktablad

Innehåller fett, kolhydrat, aminosyror, vitaminer mineraler och spårämnen samt Nutricias prebiotikabladning (GOS/FOS).
MMA/PA Anamix Infant har supplementerats med LCP (de långkediga fettsyrorna arakidonsyra och dokosahexaensyra). Innehåller ej metionin, treonin, valin och isoleucin.
Halal-certifierad.

Innehåller essentiella och icke essentiella aminosyror, kolhydrat, fett, vitaminer, mineraler och spårämnen. Den är supplementerad med LCP (långkedjiga fettsyror), arakidonsyra (ARA) och dokosahexaensyra (DHA) i nivåer som motsvarar bröstmjölkens. Dessutom innehåller MMA/PA Anamix Infant en unik kostfiberblandning av GOS/FOS (galakto- och fruktooligosackarider).

Indikation

Modersmjölksersättning för spädbarn med metylmalonsyraemi och propionsyraemi. För kostbehandling av metylmalonsyraemi (MMA) och propionsyraemi (PA) hos spädbarn 0–1 år. Lämplig som komplement till barnets övriga kost från 1–3 år.

Dosering

Doseringen är individuell och ska göras i samråd med dietist eller läkare.

Kontraindikationer

MMA/PA Anamix Infant måste kompletteras med naturligt protein, för att täcka behovet av metionin, treonin, valin och isoleucin enligt ordination från dietist eller läkare.

Servering

Se produktblad för rekommenderad tillredning och spädning.

Hållbarhet

Bäst-före datum anges på burkens botten som dag-mån-år.

Förvaring

Oöppnad burk lagras torrt, ej över normal rumstemperatur. Öppnad burk försluts väl och förbrukas inom två veckor.

Viktigt

Livsmedel för speciella medicinska ändamål och används under medicinsk övervakning.

Sortimentsguiden för Metabola sjukdomar ger en överblick över några av våra specialprodukter. Behöver du mer ingående information om en specialprodukt är du välkommen att kontakta oss på Nutricia, så hjälper vi till. Kontakta oss

Sortimentsguide Medfödda metabola sjukdomar

Ladda ned här

Beställningsinformation

Kan köpas på apotek. Vårdenheter kan beställa direkt från vår webshop: www.nutricia.se/order, e-post: order.amnse@nutricia.com
telefon: 08-24 15 30.

MMA/PA Anamix Infant
Best. nummer: 77 78 13
Förpackning: 1 burk à 400 g

Relaterade produkter

Anamix Junior - (MMA/PA)

Anamix Junior - (MMA/PA)

För kostbehandling av metylmalonsyraemi eller propionsyraemi hos barn från 1– 10 år. MMA/PA Anamix Junior är en proteinersättning i pulverform för tillredning av dryck,

Läs mer
XMTVI Maxamum - (MMA/PA)

XMTVI Maxamum - (MMA/PA)

Proteinersättning avsedd för kostbehandling av metylmalonsyraemi och propionsyraemi (MMA/PA) hos barn över 8 år, vuxna samt gravida.

Läs mer