Skall användas under inrådan av dietist eller läkare.

Lophlex

Lophlex

Proteinersättningar avsedda för kostbehandling av medfödda metabola sjukdomar och PKU.  Som en del av Nutricias verksamhet inom avancerad klinisk nutrition ingår vårt arbete med produkterna vid fenylketonuri (PKU).  Vi vill vara, ”A trusted partner for life”, både för de med PKU och de dietister och läkare som är specialiserade på PKU.

Här nedan finner du information om produkter vid PKU. Saknar du någon information kring dessa produkter är du välkommen att ringa oss på tel: 08-24 15 30 eller kontakta oss på info.amnse@nutricia.com

lophlex

Lophlex LQ – (HCU)

Produktfaktablad

HCU Lophlex LQ är en drickfärdig proteinersättning avsedd för kostbehandling av homocysteinuri (HCU) hos barn över 4 år och upp i vuxen ålder, inklusive gravida.

Läs mer
lophlex

Lophlex LQ 20 (MSUD)

Produktfaktablad

MSUD Lophlex LQ är en drickfärdig proteinersättning avsedd för kostbehandling av Maple Syrup Urine Disease (MSUD) hos barn över 4 år och upp i vuxen ålder, inklusive gravida.

Läs mer
lophlex

Lophlex LQ PKU

Produktfaktablad

För kostbehandling av fenylketonuri (PKU) hos barn över 4 år och upp i vuxen ålder. En drickfärdig proteinersättning i plastflaska.

Läs mer
lophlex

Lophlex PKU

Produktfaktablad

PKU Lophlex är en fenylalaninfri proteinersättning i pulverform för tillredning av dryck.För kostbehandling av fenylketonuri (PKU) hos barn från 8 år, vuxna samt gravida.

Läs mer
lophlex

TYR Lophlex LQ

Produktfaktablad

TYR Lophlex LQ är en drickfärdig proteinersättning avsedd för kostbehandling av tyrosinemi, hos barn över 4 år och upp i vuxen ålder samt gravida.

Läs mer

Se vår film

Ta del av en familjs PKU-upplevelse här.