Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nyheter och artiklar

Med mer än 100 års kompetens inom forskning och utveckling av medicinska näringsprodukter håller vi på Nutricia, på denna sida, er uppdaterade om relevanta nyheter inom produkter och utveckling, om forskning och studier och information om våra kurser och evenemang för hälso-och sjukvårdspersonal.

Den här sidan innehåller endast information om Nutricia Advanced Medical Nutrition och produkter som  har samband med vår verksamhet. Våra nyheter och artiklar riktar sig till  personal inom hälso-och sjukvården.

För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

 

Nutricias nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter och få inbjudningar till våra olika utbildningar.

Filtrera:

Feeding Tube Awareness Week 2020

Feeding Tube Awareness week är en vecka som uppmärksammas världen över med syfte att öka medvetenheten om sondmat och enteral nutrition.

Läs mer

International Epilepsy day 10 februari 2020

International Epilepsy day är en internationell dag med syfte att öka kunskapen och kännedomen om epilepsi för att främja livskvalitén för de ca 50 miljoner människor i världen som lever med diagnosen.

Läs mer

Nutricia uppmärksammar Hemtjänstens dag

Den 27 januari 2020 uppmärksammas något väldigt viktigt. Hemtjänstens dag. Ett bra tillfälle att hylla hjältar över hela landet.

Läs mer

Sårbehandlingssymposium i Stockholm

Träffa oss på Sårbehandlingssymposium i Stockholm där vi pratar om nutrition och dess betydelse för sårläkning.

Läs mer

Gott Nytt år önskar vi på Nutricia

Här finner ni våra öppettider över nyår och helgerna. Vi ser fram emot ett 2020 tillsammans.

Läs mer

Jul och nyår 2019/2020

Viktig information kring order & leveranser under december och januari. Missa inte att lägga order för att säkerställa leverans.

Läs mer
1 2 3 14