Bronze-awards-2019-Sondnäring

8 juli 2019

Bronsmedalj till Nutricia i ”Starpack Packaging Industry Innovation Award”

Nutricias nyaste och innovativa förpackning för sondnäring har vunnit bronsmedalj i ”Starpack Packaging Industry Innovation Award” i England. Priset delades ut inom kategorin innovativ förpackning. Juryn har utvärderat design, materialval, produktion och användarvänlighet.
Läs mer om Starpack awards

Juryns utlåtande:
”Clever use of the manufacturing technique to achieve a complex and functional design.”
Läs mer här om utmärkelsen här

Förpackningen
Förpackningen kan återvinnas helt och vi har markant minskat miljöpåverkan i vår produktion jämfört med nuvarande förpackning.
Flaskan är tillverkad med 85% mindre vatten och med 21% mindre koldioxidutsläpp i produktionsprocessen och överbliven plast från produktionen återanvänds i tillverkningsprocessen.

Här kan du se filmen om den nya flaskan och du kan också läsa mer om vårt arbete för miljön.

 Dela

Se filmen om vår nya förpackning för sondnäringar i 500 ml Flaskan är bättre för miljön, utformad för bättre användbarhet och för bättre säkerhet.

Läs mer om Nutricias arbete

Miljö

Läs mer om Danones uppdrag och engagemang för miljön och människors hälsa

Läs mer

Nutricia vinnare av "Packaging awards"

Nutricias nya och innovativa förpackning för sondnäring har vunnit första pris i ”Packaging Awards” i Nederländerna, inom kategorin Innovativ förpackning.

Läs mer

Nutricias produkter är livsmedel för speciella medicinska ändamål och skall användas under inrådan av dietist eller läkare.

Print Page