Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nutricia och Glädjeruset 2018

30 augusti 2018

Nutricia och Glädjeruset 2018

Lördagen den 25 augusti var det dags för ett av årets mest givande event, Glädjeruset.
Glädjeruset är ett lopp i olika distanser, för små och stora, där allt överskott går till att främja aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning genom Hugos stiftelse.

Drygt 1.000 barn, ungdomar och vuxna deltog och ett 80-tal antal frivilliga funktionärer gjorde tillsammans ett fantastiskt jobb under dagen.
Glädjeruset skänker en stor glädje för barn och ungdomar med funktionsnedsättning och deras familjer.

”Det betyder så mycket för så många och vi tycker alla att detta är Sveriges gladaste och mest inkluderande lopp”, säger Mikael Nordmark från Team Nordmark, grundare av Glädjeruset.

”Genom Glädjeruset känner vi på Nutricia att vi är med och bidrar positivt på många plan. Detta då Glädjeruset är ett lopp som främjar ett aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning och skänker många mycket glädje samtidigt som överskottet går till RBU. Som en bonus kan vi samtidigt värna om våra anställdas hälsa genom att uppmuntra till ett hälsosammare liv genom motion.”
– Andreas Rejnus, Nutricia.

Överskottet från årets upplaga Glädjeruset blev hela 160 090 kr.
Dessa pengar fördelas ut till fyra olika föreningar som alla verkar i stiftelsens anda.

Läs mer på teamnordmark.se och glädjeruset.se

 

 

 

 

 Dela

Bilder från Glädjeruset 2018

Relaterade artiklar

Nutricia stolt sponsor till Team Nordmark och Glädjeruset

Vi arbetar ständigt för att öka kunskapsnivån kring medicinsk nutrition. Läs om vårt stöd för ett aktivt liv till alla.

Läs mer
Print Page