Nutricia och Glädjeruset 2019

27 juni 2019

Nutricia stolt sponsor till Team Nordmark & Glädjeruset 2019

Nutricia fokuserar på varje persons unika behov genom att erbjuda ett brett sortiment av näringsdrycker, kosttillägg och sondnäring.
Vårt mål är att alla ska ha rätt näring och energi oavsett förutsättningar i livet.

Team Nordmark
Team Nordmark är Mikael Nordmark och hans son Hugo. Hugo är född med en allvarlig hjärnskada vilket innebär att han är rullstolsburen och behöver hjälp med allt här i livet. Tillsammans springer Mikael och Hugo olika lopp och samlar in pengar till
RBU (Riksförbundet för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar) och andra initiativ som bidrar till ett aktivt liv för alla. Sedan många år tillbaka har de sprungit flertalet lopp tillsammans och 2018 genomförde de sitt 5:e Stockholm Marathon.
Läs mer på teamnordmark.se

Glädjeruset
Mikael Nordmark är även initiativtagare till loppet ”Glädjeruset – loppet där alla är välkomna.

Glädjeruset är lopp i olika distanser där allt överskott från anmälningsavgiften går till att främja aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Målet med detta lopp är att:

  • Uppmärksamma barn och ungdomar med flerfunktionshinder. Visa att de här barnen också finns.
  • Samla in så mycket pengar som möjligt till RBU och andra projekt och föreningar som arbetar för ett aktivt liv för alla.
  • Förändra attityden hos lopparrangörer och göra lopp öppna och tillgängliga för alla.

Glädjeruset skapar förutsättningar för funktionshindrade barn och ungdomar till ett aktivt liv med löparupplevelser, oavsett funktionsnedsättning.

Nutricia är för 3:e året i rad stolta sponsorer för detta lopp – loppet där alla är välkomna. Vi kommer såklart att delta och vi finns på plats i vårt Nutricia-tält under dagen dit ni är hjärtligt välkomna. Hoppas att vi ses den 24 augusti!

Läs mer och anmäl dig gärna på gladjeruset.seDela

Se filmen om Team Nordmark här

Fler bilder

Print Page