Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Nutricia har en stark önskan att öka kunskapen om medicinsk näring bland sjukvårdpersonal. Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta här att du arbetar inom hälso-och sjukvården. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nyheter och artiklar

Med mer än 100 års kompetens inom forskning och utveckling av medicinska näringsprodukter håller vi på Nutricia, på denna sida, er uppdaterade om relevanta nyheter inom produkter och utveckling, om forskning och studier och information om våra kurser och evenemang för hälso-och sjukvårdspersonal.

Den här sidan innehåller endast information om Nutricia Advanced Medical Nutrition och produkter som  har samband med vår verksamhet. Våra nyheter och artiklar riktar sig till  personal inom hälso-och sjukvården.

För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

 

Nutricias nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter och få inbjudningar till våra olika utbildningar.

Filtrera:
WEBINAR MED TEMA SENSORIK OCH LÄKEMEDELSINTERAKTIONER

WEBINAR MED TEMA SENSORIK OCH LÄKEMEDELSINTERAKTIONER

Idag livesänder vi vår utbildningsdag, direkt från Göteborg. via vår Youtube – kanal. Du kan därmed ta del av innehållet direkt via din laptop, platta eller telefon.

Läs mer
P4 – Nutricias unika proteinsammansättning

P4 – Nutricias unika proteinsammansättning

Se filmen som visar ett test som jämför Nutricias Nutrison sondnäring, som innehåller proteinblandingen p4, med en sondnäring som har kasein som enda proteinkälla.

Läs mer
Lungmånaden

Lungmånaden

Under november månad uppmärksammar vi KOL. Syftet och en viktig del är att öka kunskapen hos Sveriges befolkning. Månaden uppmärksammas över hela världen och även av oss på Nutricia.

Läs mer
Nutricia på LinkedIn

Nutricia på LinkedIn

Nu kan du följa oss på vår företagssida på LinkedIn "Nutricia Sverige" 

Läs mer
Internationella trycksårsdagen

Internationella trycksårsdagen

Internationella trycksårsdagen 15b november, syftar till att öka medvetenheten kring trycksår, både att dessa går att förhindra men också behandla. Dagen uppmärksammas över hela världen och även av oss på Nutricia.

Läs mer
Produkter på upphandling inom VGR

Produkter på upphandling inom VGR

Nu kan du ta del av listan över produkter som upphandlats inom VGR från Nutricia

Läs mer