Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nyheter och artiklar

Med mer än 100 års kompetens inom forskning och utveckling av medicinska näringsprodukter håller vi på Nutricia, på denna sida, er uppdaterade om relevanta nyheter inom produkter och utveckling, om forskning och studier och information om våra kurser och evenemang för hälso-och sjukvårdspersonal.

Den här sidan innehåller endast information om Nutricia Advanced Medical Nutrition och produkter som  har samband med vår verksamhet. Våra nyheter och artiklar riktar sig till  personal inom hälso-och sjukvården.

För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

 

Nutricias nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter och få inbjudningar till våra olika utbildningar.

Filtrera:

Nutricia stolt sponsor till Team Nordmark & Glädjeruset 2019

Nutricia är för 3:e året i rad stolta sponsorer till Glädjeruset, med målet att främja aktivt liv för barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Läs mer

Internationella PKU-dagen

Den 28 juni uppmärksammas Internationella PKU-dagen, en dag då man över hela världen uppmärksammar PKU med syfte att öka kunskapen och kännedom om PKU.

Läs mer

Världsmiljödagen 2019

Sedan Stockholmskonferensen 1972 firas varje år Världsmiljödagen, den 5:e juni. Dagen är ett initiativ och ett återkommande evenemang som drivs av FN:s miljöprogram (UNEP). 

Läs mer

Nutricia vinnare av “Packaging awards”

Nutricias nya och innovativa förpackning för sondnäring har vunnit första pris i ”Packaging Awards” i Nederländerna, inom kategorin Innovativ förpackning.

Läs mer

Fördelar med synbiotika i kostbehandling av komjölksallergi

Ny studie om fördelar med synbiotika i kostbehandling av komjölksallergi. Läs studien här som abstract.

Läs mer

Nutricia uppmärksammar Sjuksköterskedagen

Den 12 maj uppmärksammas något väldigt viktigt. International Nurse Day. Ett bra tillfälle att hylla våra hårt arbetande hjältar över hela landet.

Läs mer