Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nyheter och artiklar

Med mer än 100 års kompetens inom forskning och utveckling av medicinska näringsprodukter håller vi på Nutricia, på denna sida, er uppdaterade om relevanta nyheter inom produkter och utveckling, om forskning och studier och information om våra kurser och evenemang för hälso-och sjukvårdspersonal.

Den här sidan innehåller endast information om Nutricia Advanced Medical Nutrition och produkter som  har samband med vår verksamhet. Våra nyheter och artiklar riktar sig till  personal inom hälso-och sjukvården.

För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

 

Nutricias nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter och få inbjudningar till våra olika utbildningar.

Filtrera:

Sällsynta dagen 2019

World Rare Disease Day, "Sällsynta dagen", är en dag då man över hela världen uppmärksammar hur det är att leva med en sällsynt diagnos.

Läs mer

Miljövänliga förpackningar

Vi vill erbjuda näringsrika, högkvalitativa produkter i förpackningar som är återanvändbara, återvinningsbara eller komposterbara. 

Läs mer

Patienthistoria inom ämnet epilepsi och ketogen kost

Artikel i UNT om 5-åriga Isak, med epilepsitypen Dooses syndrom och Isaks familjs erfarenhet av ketogen kost

Läs mer

International Epilepsy day 11 februari

International Epilepsy day är en internationell dag med syfte att öka kunskapen och kännedomen om epilepsi för att främja livskvalitén för de ca 50 miljoner människor i världen som lever med diagnosen.

Läs mer

Nutrison Pre utgår ur vårt sortiment

Nutrison Pre kommer att utgå från vårt sortiment och kommer att finnas tillgänglig fram till slutet av mars 2019.

Läs mer

Satsning på sköra äldre

Artikel om Sahlgrenska Universitetssjukhusets satsning på sköra äldre patienter på sjukhusets akutmottagningar.

Läs mer