Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nyheter och artiklar

Med mer än 100 års kompetens inom forskning och utveckling av medicinska näringsprodukter håller vi på Nutricia, på denna sida, er uppdaterade om relevanta nyheter inom produkter och utveckling, om forskning och studier och information om våra kurser och evenemang för hälso-och sjukvårdspersonal.

Den här sidan innehåller endast information om Nutricia Advanced Medical Nutrition och produkter som  har samband med vår verksamhet. Våra nyheter och artiklar riktar sig till  personal inom hälso-och sjukvården.

För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

 

Nutricias nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter och få inbjudningar till våra olika utbildningar.

Filtrera:

Nutricia uppmärksammar Sjuksköterskedagen

Den 12 maj uppmärksammas något väldigt viktigt. International Nurse Day. Ett bra tillfälle att hylla våra hårt arbetande hjältar över hela landet.

Läs mer

World Allergy Week 2019

Denna vecka uppmärksammar vi "World Allergy Week", för att öka medvetenheten om det globala problemet med matallergi.

Läs mer

Världshälsodagen 2019

Den 7 april uppmärksammas Världshälsodagen. En dag med syfte att hjälpa människor att bättre förstå vilka tjänster och stöd som ska finnas tillgängliga och var. Dagen uppmärksammas globalt och även av oss på Nutricia. 

Läs mer

Våra öppettider i påsk

Påsken närmar sig och med detta infaller röda dagar. Här ser du våra öppettider på kundservice & Nutricia Direkt.

Läs mer

Artikel om ADHD och matproblematik

En färsk undersökning som har genomförts av Nutricia i samarbete med Underbara ADHD visar att hela 9 av 10 föräldrar till barn med ADHD upplever att barnen har någon form av matbesvär på grund av sin diagnos.

Läs mer

Nutritionsavtal region Västernorrland

Nu finns nytt nutritionsavtal i Västernorrland. Här kan du se listan över de upphandlade produkterna i din region.

Läs mer