Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nyheter och artiklar

Med mer än 100 års kompetens inom forskning och utveckling av medicinska näringsprodukter håller vi på Nutricia, på denna sida, er uppdaterade om relevanta nyheter inom produkter och utveckling, om forskning och studier och information om våra kurser och evenemang för hälso-och sjukvårdspersonal.

Den här sidan innehåller endast information om Nutricia Advanced Medical Nutrition och produkter som  har samband med vår verksamhet. Våra nyheter och artiklar riktar sig till  personal inom hälso-och sjukvården.

För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

 

Nutricias nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter och få inbjudningar till våra olika utbildningar.

Filtrera:

Sårbehandlingssymposium i Stockholm

Träffa oss på Sårbehandlingssymposium i Stockholm där vi pratar om nutrition och dess betydelse för sårläkning.

Läs mer

Gott Nytt år önskar vi på Nutricia

Här finner ni våra öppettider över nyår och helgerna. Vi ser fram emot ett 2020 tillsammans.

Läs mer

Jul och nyår 2019/2020

Viktig information kring order & leveranser under december och januari. Missa inte att lägga order för att säkerställa leverans.

Läs mer

Internationella trycksårsdagen 2019

Internationella trycksårsdagen 21 november, syftar till att öka medvetenheten kring trycksår, både att dessa går att förhindra men också behandla.

Läs mer

World Stroke Day 2019

Den 28 oktober varje år uppmärksammas World Stroke Day. Ett tillfälle att uppmärksamma och öka medvetenheten om stroke.

Läs mer

World Cerebral Palsy Day

I över 60 länder uppmärksammas World Cerebral Palsy Day (WCPD) i oktober varje år och alla arbetar för samma mål – att lyfta Cerebral Pares (CP).

Läs mer