Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nyheter och artiklar

Med mer än 100 års kompetens inom forskning och utveckling av medicinska näringsprodukter håller vi på Nutricia, på denna sida, er uppdaterade om relevanta nyheter inom produkter och utveckling, om forskning och studier och information om våra kurser och evenemang för hälso-och sjukvårdspersonal.

Den här sidan innehåller endast information om Nutricia Advanced Medical Nutrition och produkter som  har samband med vår verksamhet. Våra nyheter och artiklar riktar sig till  personal inom hälso-och sjukvården.

För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

 

Nutricias nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter och få inbjudningar till våra olika utbildningar.

Filtrera:

Internationella vattendagen 2019

Internationella vattendagen eller Världsvattendagen är en temadag instiftad av FN som uppmärksammas 22 mars varje år.

Läs mer

Onkologidagarna 2019

Onkologidagarna 2019 i Stockholm. Temat för årets möte är Livsstilsrelaterad cancer.

Läs mer

Europeiska logopedidagen 2019

Den 6 mars varje år uppmärksammas den Europeiska logopedidagen. Ett tillfälle att uppmärksamma  och öka medvetenheten om logopedens roll vid bl. a. dysfagi.

Läs mer

Nutritionsavtal region Jämtland

Nu finns nytt nutritionsavtal i Jämtland. Här kan du se listan över de upphandlade produkterna i din region.

Läs mer

Sällsynta dagen 2019

World Rare Disease Day, "Sällsynta dagen", är en dag då man över hela världen uppmärksammar hur det är att leva med en sällsynt diagnos.

Läs mer

Miljövänliga förpackningar

Vi vill erbjuda näringsrika, högkvalitativa produkter i förpackningar som är återanvändbara, återvinningsbara eller komposterbara. 

Läs mer
1 3 4 5 6 7 13