Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nyheter och artiklar

Med mer än 100 års kompetens inom forskning och utveckling av medicinska näringsprodukter håller vi på Nutricia, på denna sida, er uppdaterade om relevanta nyheter inom produkter och utveckling, om forskning och studier och information om våra kurser och evenemang för hälso-och sjukvårdspersonal.

Den här sidan innehåller endast information om Nutricia Advanced Medical Nutrition och produkter som  har samband med vår verksamhet. Våra nyheter och artiklar riktar sig till  personal inom hälso-och sjukvården.

För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

 

Nutricias nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter och få inbjudningar till våra olika utbildningar.

Filtrera:

Internationella Alzheimerdagen 2019

Den 21 september uppmärksammas Internationella Alzheimerdagen, en dag då man över hela världen uppmärksammar Alzheimer och demenssjukdomar med syfte att öka kunskapen och kännedomen.

Läs mer

Förbättrad följsamhet med energität näringsdryck i liten volym 

Studie visar att kompakta, energitäta kosttillägg för barn ger signifikant förbättrad följsamhet och näringsintag i jämförelse med standard barnnäringsdryck, och förbättrar tillväxten hos barn med behov av nutritionsstöd.

Läs mer

Live webinar ESPGHAN-utblickar 2019

Idag livesänder vi vår föreläsning ESPGHAN-utblickar direkt från Stockholm. via vår Youtube–kanal. Du kan därmed ta del av innehållet direkt via din laptop, platta eller telefon.

Läs mer

Ökat proteinbehov hos äldre och sjuka

Flertalet studier har visat samband mellan ett högre proteinintag och bättre fysisk funktion och bevarande av muskelmassa.

Läs mer

Ny beställningsrutin för Flocare Infinity nutritionspump

Från 1 augusti gäller nya beställningsrutiner för Flocare Infinity nutritionspump.

Läs mer

Bronsmedalj till Nutricia i ”Starpack Packaging Industry Innovation Award”

Bronsmedalj till Nutricia i ”Starpack Packaging Industry Innovation Award”. Juryn har utvärderat design, materialval, produktion och användarvänlighet.

Läs mer
1 3 4 5 6 7 16