ISICEM WEBINAR 25 MARS INSTÄLLT

19 mars 2020

ISICEM WEBINAR 25 MARS INSTÄLLT

Mot bakgrund av den verklighet som många IVA läkare vid denna tid och inom en snar framtid står inför, har vi beslutat att skjuta upp det planlagda webinaret.

Avsikten var alltid att ge bästa tillgängliga information för att stödja vårdpersonal under denna kris för att optimera patientvården.

Men vi inser att COVID- 19 pandemin saknar motstycke och gör förberedelser och planering för alla händelser oförutsägbara och osäkra.

I slutändan vill vi inte avleda uppmärksamheten från vårdpersonal att utföra det livräddande arbete som de gör.

Med denna uppfattning i åtanke ansåg vi därför att det ligger i allas intresse att skjuta upp webinaret tills vidare.

Vi vill bara tacka alla inblandade för den passion och engagemang de kontinuerligt har visat för att sprida den senaste kunskapen och expertisen inom nutrition.

Vi vill också tacka ISICEM för att stödja detta initiativ medan vi alla förstod att tidpunkten kanske aldrig skulle vara helt rätt.

Med anledning av att kongressen ISICEM International Symposium on Intense Care and Emergency Medicine Care som skulle ägt rum den 24-27 mars så ger Nutricia dig istället möjlighet att medverka vid ett interaktivt webinar.

Webbseminariet kommer att diskutera nutritionens roll i intensivvården och aktuella näringsrekommendationer. Följande talare är: Dr Arthur var Zante, Prof. Elisabeth De Waele och Prof. Paul Wischmeyer.

Se vidare ämnen och talare här.

Se en kort video (3:16) om ämnen och webinar här.

Anmälningslänk kommer att läggas upp inom kort under Nutricia Academia page. Deltagande är kostnadsfritt.Dela

Print Page