Academia

Kalendarium för våra utbildningar och aktiviteter

Här kan du se våra lokala och regionala utbildningar och aktiviteter. Vi anordnar kontinuerligt utbildningstillfällen tillsammans med externa föreläsare, anpassade efter sjukvårdspersonalens behov och efterfrågan. Vi strävar hela tiden efter att hålla utbildningarna så aktuella och relevanta som möjligt.

Dietary Management of Inherited Metabolic Disorders Conference 2021

Välkommen till DMIMD den 22 april (del 1 kl 13-15.30 och del 2 19.00-21.30 svensk tid) 2021.

Denna mångåriga uppskattade konferens kommer även i år att äga rum digitalt vilket ger oss möjlighet att bjuda in alla, både nya och ”gamla” deltagare som är intresserade av att fördjupa sig i kostehandling vid medfödda metabola sjukdomar.

Ladda ned programmet för webbseminariet här!

OPEN - Older Persons Exercise and Nutrition Study

Fysisk aktivitet och proteinrikt kostillägg till personer som bor på äldreboende: från forskning till tillämpning. Webbseminarium för dig som är verksam inom vård och omsorg av äldre den 5 maj kl 14.30-16.00. 

Webbinarium om proteinkvalitet och tolerans

Nutricia bjuder in till webbinarium den 19 maj kl 15.00-16.20 om proteinkvalitet och gastrointestinal tolerans med fokus på P4-proteinblandning som finns i Nutrison sondnäringar. P4 är proteinblandningen som består av både animaliska och vegetabiliska källor.

Lär dig mer om detta och mycket mer när Zandrie Hofman, forskningschef, och seniorforskare Marianne Klebach från Nutricia Research i Utrecht delar med sig av sina många års erfarenhet av forskning om proteiner och produktutveckling.

WEBBSEMINARIUM MED FOKUS PÅ DET NYA NORDIC EXPERT OPINION PAPER

Följ med oss i denna unika möjlighet att möta de ledande nordiska Experter genom ett virtuellt vetenskapligt webbseminarium med Q&A den 26 maj kl 18.00-19.30. Du ges möjlighet att ställa frågor och få svar på varför och hur man implementerar medicinsk nutrition som en del av behandlingen av cancer. Webbseminariet kommer att fokusera på det nya NORDIC EXPERT OPINION paper: En praktisk guide för att implementera medicinsk nutrition i den dagliga verksamheten.