- Frukost
- Barnsondmat
- Mellanmål
Kvarg med banan och havrekuddar
Antal portioner:
Receptet räcker till 1 portion.
Betygsätt detta recept
0 recensioner
9 g (5 msk) havrekuddar
Tips: Vid glutenintolerans – använd glutenfria havrekuddar. Sondnäringen är glutenfri. Vid laktosintolerans – använd laktosfri kesella/kvarg med hög fetthalt, alt laktosfri grekisk yoghurt. Sondnäringen är laktosreducerad.
Näringsinnehåll per 1 dl med Nutrini Multi Fibre
Energi 110 kcal Protein 3,7 g Fett 3,9 g Kolhydrat 14,7 g Fibrer 1,1 g Vatten 80 g
Näringsinnehåll per 1 dl med Nutrini
Energi 110 kcal Protein 3,7 g Fett 3,9 g Kolhydrat 14,7 g Fibrer 0,8 g Vatten 77 g
Näringsinnehåll per 1 dl med Nutrini Energy
Energi 130 kcal Protein 4,4 g Fett 4,9 g Kolhydrat 17,4 g Fibrer 0,8 g Vatten 77 g