Upptäck Nutricia

Sedan 1896 har vi varit pionjärer inom utveckling av medicinsk nutrition, och vi har påverkat människors liv runt om i världen. Med inspiration i våra grundares engagemang, nyfikenhet och innovativa synsätt, driver vi utvecklingen framåt för att upptäcka mer.


Vår expertis

Vi ser världen genom de patienter, familjer och vårdgivare vi stödjer. Människor i alla åldrar förlitar sig på våra produkter, från födseln till äldre. Vi erbjuder näring genom hela livet. Vi tror att det är genom det individuella behovet som vi kan ge stöd och lösningar som är nödvändiga för att hjälpa patienter, anhöriga och familjer genom svåra och utmanande tider.

Vi strävar alltid efter att göra bättre, och att bry oss ännu mer i allt vi gör. Vi tror att det är så vi kan fortsätta att göra skillnad.

Vår historia

Sedan 1896 harvi förändrat liv till det bättre genom ledande nutritionsprodukter och vår expertis. Läs mer om våra 120 års erfarenheter inom medicinsk nutrition.

Läs mer

Miljö

På Danone, vårt moderbolag, är miljöfrågorna kärnan i verksamheten, och vi tror att mat som produceras på ett hållbart sätt kan hjälpa till att skydda vår planet.

Läs mer

Ägande och styrning

Danones verksamhetsbolag i Norden är dotterbolag till Danone SA

Läs också mer om Danone och vår styrelse på vår internationella webbplats.