Vår första växtbaserade näringsdryck

​Den växtbaserade trenden är på uppgång, och vi är stolta över att kunna presentera vår första växtbaserade näringsdryck.*​

Med det växande intresset för växtbaserad kost söker många av dem som behöver näringsdrycker ett växtbaserat alternativ. Om du är en av dem, behöver du inte längre leta.*

Vad innehåller Fortimel PlantBased Energy*?

Fortimel PlantBased Energy är en energirik (300 kcal) och näringsmässigt komplett, växtbaserad näringsdryck. Passar vid behandling av sjukdomsrelaterad undernäring hos personer som följer en vegetarisk kost. Passar även de som är allergiska mot mjölkprotein eller bara vill ha ett alternativ till andra näringsdrycker. Innehåller alla vitaminer och mineraler som behövs för dagen.

Fortimel PlantBased Energy innehåller 12g protein från ärt- och sojaproteinisolat (70%/30%). Vitamin D3 kommer från alger.

Fortimel PlantBased Energy är näringsmässigt komplett – kan användas tillsammans med mat (1-3 flaskor/dag) eller som enda näringskälla. Kontakta din läkare eller dietist för mer information.

Energirik 300 kcal

Växtbaserat protein 12g

Näringsmässigt komplett

Vegansk, mjölkproteinfri & glutenfri

Är den VEGANSK då?

Visst är den det. Fortimel PlantBased Energy* är mjölkfri, vegetarisk och vegansk. Vad du än föredrar att kalla det. Det betyder också att den är fri från laktos.

Det innebär att den är säker att använda om du har allergier eller intolerans relaterade till komjölk, eller om du har religiösa, miljö- eller djurskyddsskäl för att konsumera vegansk mat.

Finns i två goda smaker

Två goda smaker – moccasmak och mango- och passionsfruktsmak.

Läs mer

Addera mango- och passionsfruktsmak i en smoothie

Frys in och servera som glass

Addera moccasmak i kaffe eller varm choklad

Serveras bäst kyld

Är du redo att testa?

​Rådfråga din läkare och besök ditt lokala apotek och fråga efter Fortimel PlantBased Energy*.​