PKU-KOKBOKEN

Gruppen ”DIMMS” Dietister inom medfödda metabola sjukdomar har i samarbete med Nutricia tagit fram den mycket uppskattade PKU-kokboken ”KOKBOKEN Mycket gott med lite protein”. Kokboken kostar 400 kr och pengarna går direkt till gruppen DIMMS och används för framtida uppdateringar och omtryck bl.a. Beställ kokboken här nedan så skickar vi den tillsammans med ett inbetalningskort.

Beställ PKU-kokboken & annat material

Jag önskar beställa:
(Obligatoriskt)

Fakturainformation (Om annan än leveransadress)

På Nutricia värnar vi om att skydda din integritet. Vi strävar efter att skydda alla personuppgifter, att hantera dina personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt och att vara klara och tydliga med hur personuppgifterna hanteras. Ditt förtroende är viktigt för oss. Läs personuppgiftspolicyn här: https://www.nutricia.se/personuppgiftspolicy(Obligatoriskt)

Informationen på denna sidan ska inte ersätta kontakt med hälso- och sjukvården, eller råd och medicinsk övervakning av hälsopersonal. Din dietist och/ eller din läkare ger dig råd om alla aspekter avseende hantering av din metaboliska sjukdom för dig och din familj. Fråga därför alltid om råd från din dietist och/eller läkare innan du gör ändringar i din kostbehandling.